Alle witgoed aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Ben altijd als eerste op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

Direct de beste prijs voor alle kookplaten

Je wilt een televisie kopen, en je weet dat deze bij enorm veel winkels worden aangeboden. De volgende vraag die je jezelf dan natuurlijk stelt is: waar kan ik de goedkoopste televisie bestellen? En het liefste wil ik hem dezelfde dag nog binnen hebben ook. Bij Witgoedland kun je heel gemakkelijk alle aanbieders van kookplaten, wasmachines, waterkokers, condensdrogers en magnetrons vergelijken zodat je altijd de beste prijs ontvangt met de beste voorwaarden. Je mag er daarnaast ook nog eens vanuit gaan dat dit volledig onafhankelijk gebeurd, we brengen de hele markt overzichtelijk in kaart zodat je misschien nog een extra waterkoker kan kopen omdat je flink bespaart op je aankopen.

Gas Kookplaat

Met een gaskookplaat kook je gemakkelijk, snel en vooral goedkoop. Een ander pluspunt van de gaskookplaat is dat er geen speciale pannen aangeschaft hoeven te worden voor gebruik. Ook handig is dat de warmte toevoer erg nauwkeurig te regelen is. Ook het aansluiten van de gaskookplaat is makkelijk omdat de meeste keukens voortaan van een gasleiding voorzien zijn.

Meest verkochte gas kookplaten

Inductie Kookplaat

Een inductie kookplaat heeft vele voordelen, ze zijn makkelijk schoon te maken en energiezuinig. Verder is er veel keuze in kookzones met 1 tot en met 8 kookzones hierdoor kun je makkelijk de beste kookplaat kiezen die aan jou ruimte en behoefte voldoet. Verder is een inductie plaat de meest veilige manier om te koken. Let er wel op dat er speciale pannen nodig zijn voor een inductie kookplaat

Meest verkochte inductie kookplaten

Keramische Kookplaat

Een keramische kookplaat is de gemoderniseerde versie van een elektrische kookplaat. Een groot voordeel is dat een keramische kookplaat is voorzien van glas waardoor de kookplaat makkelijker schoon te maken is. Qua keuze van de kookzones kun je kiezen voor 1 tot en met 5 kookzones. Verder beschikken keramische kookplaten over een restwarmte-indicatie, waardoor je kunt zien of de kookplaat nog heet is.

Meest verkochte keramische kookplaten

Elektrische Kookplaat

Met een elektrische kookplaat kun je makkelijk en snel koken. Ook is de warmtetoevoer van deze kookplaat goed te regelen. Het onderhoud van de kookplaat vergt weinig werk en is goedkoop in onderhoud. Enige nadeel is dat het energieniveau vrij hoog ligt vergeleken met de gas kookplaat.

Meest verkochte elektrische kookplaten

Opbouw Kookplaat

Een opbouw kookplaat is erg handig vanwege de mobiliteit van de kookplaat. Er zijn vele soorten en maten verkrijgbaar van 1 tot en met 4 kookzones.

Meest verkochte opbouw kookplaten

Domino Kookplaat

Met de domino elementen krijg je de mogelijkheid om zelf je kookplaat samen te stellen. Hierdoor kun je verschillende manieren van koken combineren zoals: gas, inductie, grill.

Meest verkochte domino kookplaten

Navigatie

Contact

Bel: 011 1100 888

Whatsapp: 06 12345678

E-mail: Mail ons

Navigatie

FAQ

Privacy

Contact